Nagelbehandlingar

Lyxmanikyr 500:-

Nagelbanden mjukas upp och klipps vid behov.
Filning av form samt polering av alla naglar, handpeeling. Paraffinbad för återfuktning. Behandlingen avslutas med
valfri lackning och en härlig handkräm 
Lackning ingår inkl Fransk.Klassisk Manikyr  350,-

Önskad längd och form på naglarna filas.
Nagelbanden mjukas upp och klipps vid behov.
Sedan poleras nagelplattan och nagelbandsolja masseras in i nagelbanden
samt en avkopplande handmassage. Lackning ingår dock ej fransk.
Med fransk manikyr tillkommer +50:-

Endast Paraffinbad 150:-

Glamlac  NYTT SETT 500:-

Nagelbanden mjukas upp och klipps vid behov.
Filning av form samt polering av alla naglar. Shellack appliceras som nagellack,men härdar med UV-ljus och har därför ingen torktid. Perfekt hållbarhet i 14 dagar med 100% glans med en livslängd på 2-4 veckor. Skonsamt mot den naturliga nageln med bara 10 minuters borttagningstid. Skonsam för dina egna naglar. 

 

Gele naglar  nytt set 850,-

Börjar me datt fila naglarna till passande länd, limmar på tippar vid behov. täckning med gele, och lackning vid önskan.

Underhållning av Gele naglar  600,-

Bortagning av gammal och ny uppsättning läggs på.När du tagit bort dina konstnaglar bör du olja in dem dagligen under ett par veckors tid. Du kan också polera naglarna, men försiktigt och inte för ofta.
Naglarna kan kännas mjuka direkt efter att materialet tagits bort. Lägg gärna på nagellack i flera lager för att skydda och stärka naglarna under de kommande dagarna. Nagelstärkare kan användas under en begränsad tid.

Hur du sköter dina konstnaglar

Vill du att dina nya konstnaglar ska hålla så bra som möjligt är det viktigt att du underhåller dem hemma mellan besöken på salongen. Nagelterapeuten kan ge dig det bästa materialet, de bästa och snyggaste naglarna och berätta hur du själv ska ta hand om dem men ”misshandlar” du dem hemma hjälper det inte.

Skötsel
Olja in naglarna minst 2 ggr per dag, vid nagelbandet och på undersida. Gå på regelbundna återbesök (ca 2-3 veckor). '

Boka in dessa i förväg!
·         Laga trasiga naglar på en gång
·         Limma aldrig själv fast en konstnagel som släppt!
Du riskerar att stänga in bakterier och sporer, och riskerar infektioner. Ta alltid bort materialet på rekommenderat sätt. Pilla aldrig bort materialet själv - du skadar din egen nagel. Peta aldrig under nageln med vassa föremål - du skadar din egen nagel.

Var försiktig

Var försiktig när du öppnar bildörrar, läskburkar, mm. Använd skohorn och inte händerna när du sätter på dig skor. 

Längd och form

Tänk på att anpassa längden på dina naglar efter din aktivitetsnivå. För långa naglar ökar risken att de lätt slås av eller går sönder. Är du mycket aktiv bör du inte ha naglar längre än att de precis går över fingertoppen. Normal längd är ¼-1/2 av nagelbäddens längd.

Städning och kontakt med kemikalier
Använd handskar vid diskning, städning, trädgårdsarbete och kontakt med kemikalier (många rengöringsprodukter innehåller kemikalier som kan bryta ner konstmaterialet).

Kyla
Temperaturväxlingar kan leda till sprickor i materialet och att materialet inte håller. Att gå ut från ett varmt hus ut i kylan kan skada konstnaglarna och leda till att de släpper eller går sönder. Använd alltid handskar ute när det är kallt!

Boka tid